Om mig

Några rader...

Min hemsida är tänkt som en portfolio där jag visar upp mina fotografier.
I mån av tid tar jag gärna fotouppdrag av alla dess slag, allt från ridbilder, actionbilder, djur- och barnporträtt till bröllopsbilder eller t.ex. bilder till ditt CV.
Så om ni gillar mina fotografier och vill få ett fotouppdrag utfört, kontakta mig på sarasfotografi@gmail.com!

Det går dessutom att beställa förstoringar av de flesta av mina fotografier, men givetvis inte på andra personporträtt än de ni själva har bokat eller är med på. Fotografierna fungerar alldeles utmärkt i stor storlek, tex 30*40 cm eller 50*70 cm.

Vem är då jag? Jag heter Sara Johansson och bor med min familj strax utanför Linköping. Jag är för tillfället föräldraledig, men i mitt yrke är jag ingenjör. Jag är också en seriös hobbyfotograf som alltid har haft ett stort häst- och djurintresse. Det är därför som jag har många ridbilder och djurporträtt på min hemsida.
De senaste åren har jag satsat på att utveckla min fotografering och även fotograferat människor i större utsträckning. Jag fotograferar gärna barn eftersom det är så väldigt roligt. Bilderna blir så härliga för barn är ju ofta naturliga och spontana framför kameran.

Långdalens Bengal
Jag har även en småskalig bengaluppfödning under stamnamnet Långdalen, som jag har ägnat mig åt sedan 2008. Det går att läsa mer om vår uppfödning och våra spännande sommarplaner genom att klicka in på "Långdalens Bengal" i toppmenyn.


Välkommen att höra av er!